Polarline

Hem

Polarline

Transporttjänst som anpassar sig efter dina behov.

Polarline

Transporttjänst som anpassar sig efter dina behov.

Polarline

Polarline som företag

Företaget grundades 2003 för att möta de logistiska behoven hos europeisk industri och företag, med verksamhet inriktad på hela europeiska regionen. Vårt hemläge Uleåborg är ett nav mitt i Skandinavien.

Våra transportledare och chaufförer har årtionden av erfarenhet, så din transport är i trygga och kompetenta händer.

Grunden för vår tillförlitliga verksamhet är kundorientering, säkerhet och tillförlitlighet. Vår professionella och erfarna personal garanterar vår verksamhet. Vi utökar och upprätthåller vår personals professionella kompetens i enlighet med våra kunders behov.

Vi är verksamma i hela Europa, från nordligaste Skandinavien till Iberiska halvön. Vår expertis omfattar både spot-on leveranser från lastning till krossning utan upparbetning av varorna, och kedja av leveranser till kunden genom vårt nätverk av pålitliga och långsiktiga partners. Vi kan garantera den bästa logistiska lösningen exakt för dina behov.

Vill du bli avtalsförare för Polarline?

Vi behöver ibland fler avtalsförare som partners. Om du vill bli avtalsförare för Polarline, kontakta oss!

Kontraktsförare

Polarline söker nya kontraktsförare.

Vad är en kontraktsförare?

Om ni har ett transportföretag eller planerar att starta ett eget företag inom branschen är kontraktsförar-tjänsten ett utmärkt sätt för er att växa ert företag.

Som kontraktsförare får du alltid en egen kontaktperson som erbjuder detaljerad hjälp vid behov. Dessutom tar vi hand om planeringen och rapporteringen av transporterna!

Observera att Polarline kontinuerligt bedriver trafik i de nordiska länderna och vid behov även i övriga Europa.

Hur ansöker jag om att bli kontraktsförare?

Du kan påbörja ansökan om att bli kontraktsförare genom att kontakta oss antingen via e-post eller telefon. Om vi inte kan svara på ditt samtal kommer vi att återkomma till dig så snart som möjligt.

Ingen transport är för stor eller för brådskande för oss, utan vi strävar efter att sköta alla de transporter som tilldelas oss.

Varför välja Polarline?

Skicka oss ett meddelande

Vi tar emot ditt meddelande och svarar så snart som möjligt.