Polarline

Etusivu

Polarline

Kuljetuspalvelu, joka joustaa tarpeesi mukaan

Polarline

Kuljetuspalvelu, joka joustaa tarpeesi mukaan

Polarline

Polarline yrityksenä

Yritys on perustettu 2003 vastaamaan eurooppalaisen teollisuuden ja yritysten logistisiin tarpeisiin, toiminnan painottuessa koko euroopan alueelle. Kotisijaintimme Oulu on solmukohta skandinavian keskellä.

Yrityksemme on perustettu pohjoismaisten kuljetusyrittäjien toiminnan tukemiseksi – yhdessä saavutamme paremman kilpailukyvyn ja pystymme tarjoamaan kattavampia palveluita. Liikenteenhoitajillamme sekä kuljettajillamme on vuosikymmenien kokemus, joten
kuljetuksenne ovat varmoissa ja osaavissa käsissä.

Toimimme koko euroopan alueella, Pohjoisimmasta skandinaviasta Iberian niemimaalle. Erikoisosaamiseemme kuuluu sekä täsmätoimitukset lastauksesta määränpäähän ilman tavaran uudelleenkäsittelyä, että lähetysten ketjuttaminen luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme verkoston kautta asiakkaalle. Pystymme takaamaan parhaan logistisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.

Luotettavan toimintamme perusta on asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja luotettavuus.
Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme takaa toimintamme.
Laajennamme ja ylläpidämme henkilöstömme ammattitaitoa asiakkaidemme tarpeiden
mukaisesti.

Haluaisitko sinä Polarlinen sopimusautoilijaksi?

Tarvitsemme aina toisinaan lisää sopimusautoilijoita yhteistyökumppaneiksemme. Mikäli haluaisit ryhtyä Polarlinen sopimusautoilijaksi, ota meihin yhteyttä!

Sopimusautoilijaksi

Polarline etsii uusia sopimusautoilijoita

Mikä on sopimusautoilija?

Mikäli teillä on kuljetusyritys tai tavoite aloittaa oma yritys alalla, on sopimusautoilija-palvelu sinulle loistava tapa lähteä kasvattamaan liiketoimintaa.

Sopimusautoilijana saat aina oman yhteyshenkilön, joka tarjoaa yksityiskohtaista apua tarpeen vaatiessa, lisäksi me huolehdime kuljetusten suunnittelusta ja raportoinnista!

Otathan huomioon, että Polarline liikennöi jatkuvasti Pohjoismaissa sekä tarvittaessa muualla Euroopassa.

Miten haen sopimusautoilijaksi?

Voit aloittaa sopimusautoilijaksi hakemisen ottamalla meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla. Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Yksikään kuljetus ei ole meille liian suuri tai liian kiireinen, vaan pyrimme hoitamaan kaikki meille toimeksiannetut kuljetukset.

Miksi valita Polarline?

Lähetä meille viesti

Otamme viestisi käsittelyyn ja vastaamme siihen mahdollisimman pian.