Polarline

Polarline

Kuljetuspalvelu, joka joustaa tarpeesi mukaan

Polarline

Polarline yrityksenä

Polarline on vuonna 2003 perustettu kokeneiden kuljetusyrittäjien omistama kuljetusyritys.

Yrityksemme on perustettu pohjoismaisten kuljetusyrittäjien toiminnan tukemiseksi – yhdessä saavutamme paremman kilpailukyvyn ja pystymme tarjoamaan kattavampia palveluita. Henkilökunnallamme ja autoilijoillamme on kymmenien vuosien kokemus kuljetusalalta, joten käytössäsi on alan asiantuntevat ammattilaiset.

Toimimme koko Euroopan alueella, poislukien Venäjä. Kattava kuljetusverkostomme sekä luotettavat yhteistyökumppanimme takaavat aina nopeat ja joustavat kuljetukset. Asiantuntevat autoilijamme huolehtivat rahdistasi ja varmistavat palveluidemme korkean tason.

Toimintamme arvot perustuvat asiakaslähtöisyyteen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Olemme sitoutuneita kehittämään liiketoimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja panostamme henkilökuntaamme, jotta he pystyvät huolehtimaan sinun tarpeistasi.

Sopimusautoilijaksi

Etsimme uusia sopimusautoilijoita

Mikäli teillä on kuljetusyritys tai tavoite aloittaa oma yritys alalla, on sopimusautoilija-palvelu sinulle loistava tapa lähteä kasvattamaan liiketoimintaa.

Sopimusautoilijana saat aina oman yhteyshenkilön, joka tarjoaa yksityiskohtaista apua tarpeen vaatiessa, lisäksi me huolehdime kuljetusten suunnittelusta ja raportoinnista!

Otathan huomioon, että Polarline liikennöi jatkuvasti Pohjoismaissa sekä tarvittaessa muualla Euroopassa.

Miten haen sopimusautoilijaksi?

Voit aloittaa sopimusautoilijaksi hakemisen ottamalla meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla. Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Yksikään kuljetus ei ole meille liian suuri tai liian kiireinen, vaan pyrimme hoitamaan kaikki meille toimeksiannetut kuljetukset.

Lähetä meille viesti

Otamme viestisi käsittelyyn ja vastaamme siihen mahdollisimman pian.